Fast Recovery

We laten JOU trots, zelfverzekerd en gemotiveerd schitteren.
 

Het inzetten van de juiste begeleiding door onze Mental Mindset Commando, zorgt ervoor dat jij trots, zelfverzekerd en gemotiveerd schittert in jouw leven. We laten jou inzien dat alles mogelijk is en dat jij aan het roer staat van jouw eigen leven. Zodat jij Mental Proof bent. Dit alles doen we met de M4 Methode.

De M4 Methode is een mix van Psychotherapie, Sociologie, MindSet, Boxing, MindPower en MindEnergy.

1

Mental MindSet Proof

Dit persoonlijk ontwikkeltraject bestaat uit 8-10 individuele trainingssessies. Doel is om werknemer zo op te leiden dat hij 100% Mental MindSet Proof is. De medewerker krijgt ondersteuning en begeleiding door onze Mental MindSet Commando.

2

Kort preventief

Individueel Mental MindSet traject. In vier individuele sessies staat medewerker weer happy, sterk en vol energie in het leven staat. Dit doen we met de M4 Methode.

De werknemer krijgt ondersteuning en begeleiding van onze Mental MindSet Commando.

Fast Recovery +

Na een succesvol Fast Recovery traject komen werkgever en werknemer tot de conclusie dat voortzetting bij een andere werkgever beter is voor beide partijen. In dat geval bieden wij een Fast Recovery + traject aan.

Het + traject is een intensief programma bovenop Fast Recovery met als doel medewerkers te helpen bij het vinden van een passende functie bij een andere werkgever. Werkwijze is positief, energiek en pragmatisch. De ondersteuning bestaat uit persoonlijke (1-op-1) begeleiding, sollicitatietraining, talentenanalyse en het zoeken naar een passende baan.

“NEVER, EVER, EVER, EVER GIVE UP!!!”