M4 Mental MindSet Training

Als ieder individu in jouw team schittert, dan heb je een schitterend team.
 

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden en trainen van Managers en Teamleiders. De Mental Mindset Experts werken volgens de M4 Methode en zijn tevens ervaringsdeskundigen uit de Business wereld.

Wij leiden (aankomende) managers op tot:


M4 MindLeader

Dit is een mindleiderschapsprogramma waarin de deelnemer leert om op een positieve manier te kunnen sturen en begeleiden in tijden van turbulentie en rust. Het is een extreem positieve explosie tussen de oude & nieuwe wereld van leiding geven. Het is een totaal nieuwe kijk op leiderschap: MindLeaderShip!

M4 Mental MindSet Coach


Als Coach leer je individuen en teams volgens de M4 methode te coachen en te begeleiden. Je leert de M4 Methode en de M4 Tools te gebruiken en toe te passen in je leven en je omgeving.


M4 Boost in 1 dag

In een dag nemen we jou mee in de wereld van Mental Mindset. Je leert jouw Energie te pakken en vast te houden. Je leert hoe jij regisseur kunt zijn van jouw leven en te blijven. Dat jij bepaalt en niet je omgeving. Niet omdat het moet, maar omdat jij het wil. De M4 Mental MindSet Boost is in te zetten voor je team en/of je organisatie. Uiteraard op maat!
 

Alle programma’s kunnen op maat gemaakt worden
voor uw organisatie (in-Company) of in de open lijn worden gevolgd. Data is op
aanvraag:
 info@revitage.nl.

“MIND LEADERSHIP: IT'S ALL ABOUT YOU”