M4 Preventief

Meer Energie & Eigen Regie
 

Meer energie & eigen regie: dit geldt voor ieder individu, ieder team, ieder afdeling en dus voor de totale organisatie. Middels de M4 aanpak creëren we dat iedere medewerker de regie pakt op o.a. zijn/haar energie, verantwoordelijkheid, initiatief en zelfvertrouwen.

Dit doen we door de M4 Methode van binnenuit en duurzaam uit te rollen, via  de Train-de-Trainer aanpak. Wij trainen een eerste groep. Dit kan een managementlaag zijn of interne trainers. Deze groep traint de volgende groep enz. Tijdens de uitvoering van een programma blijven wij in nauw gesprek met de actieve groep trainers middels intervisie en coaching.

Het fundament van het preventief programma bestaat uit:

• Ieders Mental MindSet, Mind Energy, Mind Power en Will Power
• Persoonlijk effectiviteit vergroten
• Belemmeringen bij de individu, teams en organisatie bespreekbaar maken en weghalen
• Fysieke oefeningen, rollenspellen en silent walks

Voor meer informatie: info@revitage.nl

De M4 Methode is een mix van PowerBoost, Sociologie, MindSet, Boxing, MindPower en MindEnergy.

1

Mental MindSet Proof

Dit persoonlijk ontwikkeltraject bestaat uit 8-10 individuele trainingssessies. Doel is om werknemer zo op te leiden dat hij 100% Mental MindSet Proof is. De medewerker krijgt ondersteuning en begeleiding door onze Mental MindSet Commando.

2

Kort preventief

Individueel Mental MindSet traject. In vier individuele sessies staat medewerker weer happy, sterk en vol energie in het leven staat. Dit doen we met de M4 Methode.

De werknemer krijgt ondersteuning en begeleiding van onze Mental MindSet Commando.

Fast Recovery +

Na een succesvol Fast Recovery traject komen werkgever en werknemer tot de conclusie dat voortzetting bij een andere werkgever beter is voor beide partijen. In dat geval bieden wij een Fast Recovery + traject aan.

Het + traject is een intensief programma bovenop Fast Recovery met als doel medewerkers te helpen bij het vinden van een passende functie bij een andere werkgever. Werkwijze is positief, energiek en pragmatisch. De ondersteuning bestaat uit persoonlijke (1-op-1) begeleiding, sollicitatietraining, talentenanalyse en het zoeken naar een passende baan.

“NEVER, EVER, EVER, EVER GIVE UP!!!”