M4 Recovery

We laten JOU trots, zelfverzekerd en gemotiveerd schitteren.

Het inzetten van de juiste begeleiding door ons, zorgt ervoor dat de jij trots, zelfverzekerd en gemotiveerd schittert in jouw leven. We laten jou inzien dat alles mogelijk is en dat jij aan het roer staat van jouw eigen leven. Zodat jij Mental Proof bent. Dit alles doen we met de M4 Methode.

Recovery komt in de volgende vormen voor:

Fast Recovery
Zit jij niet lekker in je vel? Voel jij je uitgeblust? Wil jij geholpen worden? Dan is Fast Recovery een mooi persoonlijk traject. Jij wordt door een Mental MindSet Expert begeleid zodat jij weer trots, zelfverzekerd en gemotiveerd schittert in jouw leven. Wij maken je mentaal sterk.

Outplacement
Door een situatie (reorganisatie, conflict of gebrek aan perspectief) is het voor de jou noodzakelijk om uit te kijken naar een andere werkgever: outplacement. Werkwijze is positief, energiek en pragmatisch. De ondersteuning bestaat uit persoonlijke (1-op-1) begeleiding, sollicitatietraining, talentenanalyse en het zoeken naar een passende baan.

2e Spoor re-integratie
Zit je in de ziektewet, dan heb je te maken met de Wet verbetering Poortwachter. Tijdens je re-integratieproces re-integreer je in een passende functie binnen de eigen (spoor 1) of andere organisatie (spoor 2). Na 1 jaar ziekte moet spoor 2 worden ingezet. Dit kunnen wij verzorgen. Na herstel middels onze M4 Methode helpen wij jou met het vinden van een passende ervaringsplek. Je krijgt ondersteuning en begeleiding van onze Mental MindSet Expert tot je volledig hersteld bent.

M4 Mental Mindset
Meer Energie & Eigen regie, dat is onze belofte met M4 Mental MindSet. Dit onlineprogramma kan je aanvullen met 4 Online Coachsessies. Je wordt ondersteund om jouw Energie te pakken en te houden. Dat jij weet hoe jij regie op jouw leven kunt hebben en dus jouw keuzes kunt maken. Je wordt geholpen om jezelf mentaal sterk, mentaal proof te maken. Dit alles levert jou Meer Energie & Eigen regie op.

Via mail kan je ons persoonlijk vragen stellen. Interesse? Neem contact op: info@revitage.nl. Wil je alleen het onlineprogramma volgen? Ga dan naar: Mental Mindset Shop

LEADERS

Mental Mindset Commando’s zijn gespecialiseerd in het begeleiden van internationale top CEO’s en top politici. De Mental Mindset Commando’s werken volgens de M4 Methode en zijn tevens ervaringsdeskundigen uit de internationale Business wereld.
Naast het begeleiden van Leaders geven wij een MindLeaderShip Opleiding. Dit programma is bedoeld voor managers en aankomende top talenten. Dit is een extreem positieve explosie tussen de oude & nieuwe wereld van leiding geven. Het is een totaal nieuwe kijk op leiderschap: MindLeaderShip!

“JIJ BENT DE REGISSEUR VAN JOUW LEVEN: JIJ BEPAALT”